Pildīti sīpolu gredzeni

edzive

Sastāvdaļas

  • Sīpols – 2gb.
  • Ola – 2gb.
  • Milti – 2.ēd.kar.
  • Paprika – 2-3gb.
  • Desa – 150g
  • Zaļumi
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

Sīpolu sagriež 1-1.5cm biezās šķēlēs. Viegli izspiež gredzenus. Smalki sagriež atlikušo sīpolu. Sagriež papriku. Smalki sakapā desu. Sasmalcina zaļumus, visu samaisa. Pievieno olas, sāli, miltus, piparus. Labi samaisa. Pannā uzkarsē eļļu un izklāj sīpolu gredzenus. Piepilda gredzenus ar sagatavoto masu.Pannai uzliek vāku un cep no abām pusēm zeltaini brūnus.

Labu apetīti!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More