Mazsālītie gurķi maisiņā

edzive

Pirmie vasaras mēneši daudziem no mums ir gurķu laiks. Tie ne tikai būs ideāli pie gaļas, bet arīdzan ir viena no populārākajām uzkodām. Šī recepte būs piemērota tiem, kuriem nav laika gatavināt gurķus 2 – 3 dienas. Gurķīši būs gatavi pēc 4 stundām.

Sastāvdaļas:

  • 1kg gurķu
  • saišķis diļļu
  • pustējkarote cukura
  • 3 ķiploku daiviņas
  • 1 ēdamkarote sāls
  • 5 melnie pipari

sc name=”baneris-kvadrats”]

Pagatavošana:

Uz pusstundu nelielus gurķus iemērciet aukstā ūdenī.

малосольные огурцы

Kārtīgi nomazgājiet un nogrieziet gurķiem galiņus. Salieciet gurķus plastikāta maisiņā. Ūdeni nepievienojiet. Ķiploku sagrieziet ripiņās, sakapājiet dilles, pievienojiet piparus un pievieojiet visu gurķiem. Iesāliet un apberiet ar cukuru.

малосольные огурцы

Maisiņu aiveriet un visu kārtīgi skaratiet kādas 2 – 3 minūtes. Pielej nedaudz ūdens.

малосольные огурцы

Atstājiet gurķus istabas temperatūrā 60 minūtes. Tad ielieciet aukstumā un noturiet vēl kādas 2 stundas.

малосольные огурцы

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More