Ideāla gaļa, ko likt uz sviestmaizēm desas vietā

edzive

Sastāvdaļas

Marinādei: 

  • Koriandrs – 1/2 tējk. 
  • Sausās sinepes – 1/2 tējk. 
  • paprika – 1 tējk. 
  • Ķiploki – 3 daiviņas
  • Sāls
  • Eļļa – 3 ēd. kar. 

Pagatavošana

Pirmām kārtām gatavo marinādi. Eļļu, papriku, koriandru, sāli un sasmalcinātu ķiploku liek traukā un samaisa. Fileju kārtīgi apsmērē ar marinādi un liek iestāvēties uz pāris stundām. Var atstāt pat uz visu nakti liekot ledusskapī. Sagatavotās filejas liek kopā, izmantojot diegu, sasien. Tas jāizdara pēc iespējas stingrāk. Iegūto desu satin cepamajā papīrā vai folijā. Liek formā un cepeškrāsnī 250 grādos cep 25 minūtes. Pēc tam cepeškrāsni izslēdz un neatverot durtiņas ļauj tai atdzist kopā ar gaļu. Pēc tam vēl nedaudz jāpaciešas pāris stundiņas, kamēr gaļa atdziest kārtīgi no iekšpuses. Šo laiku gaļu liek ledusskapī. Jo labāk atdzisīs, jo labāk, plānāk varēs sagriezt.

Идеальное мясо для бутербродов — вместо колбасы
Идеальное мясо для бутербродов — вместо колбасы
Идеальное мясо для бутербродов — вместо колбасы

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More