Samtaini sautētie kāposti: Mazs noslēpums, kas padarīs tos brīnišķīgus

edzive

Pamēģiniet sautētus kāpostus gatavot šādā veidā un nenožēlosiet! Visbiežāk sautētus kāpostus mēs gatavojam ar gaļu, bet šodien piedāvājam lielisku recepti, kurā tiek izmantota desa! Vislabāk, ja tā būs cieti žāvētās vai mednieku desas.

Dziļā katlā lej augu eļļu un apbrūnina sīpolus. Sīpoliem noteikti pievienojiet tējkaroti cukura, lai tie karamelizējas.

Tad pievieno burkānus. Var tos sagriezt salmiņos, vai arī sarīvēt ar rīvi. Apcep 2 – 3 minūtes un pievieno desu.

Vēl dažas minūtes cep un tad pievieno daļu kāpostus. Pievieno sāli, mazliet pasautē un pieliek atlikušos kāpostus.

Kāpostus apcep 3 – 4 minūtes uz lielas uguns, nepārtraukti maisot. Tad uguni samazina līdz minimumam. Atsevišķā traukā ielej tomātu pastu, nedaudz ūdens un kārtīgi samaisa. Un pievieno ēdamkaroti miltus un vēl nedaudz ūdeni.

Tad to pārlej pār kāpostiem un sāk sautēšanas procesu. Pievienojiet lauru lapu un piparus pēc garšas.

Lai pagatavotu šādus kāpostus, jums vajadzīgs:

  • 1kg kāposta
  • 250g desas
  • 1-2 sīpoli
  • 1 burkāns
  • 1 tējkarote cukura
  • 2 ēd.k. eļļas
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 1 ēd.k. miltu
  • 250ml ūdens
  • 1 lauru lapa
  • sāls

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More