Kā pagatavot laša ruleti

edzive

Sākumā šī recepte var šķist sarežģīta, jo zivs pagatavošana nav vieglākais darbiņš, jo īpaši, ja tās pagatavošanā tiek izmantotas divu veidu zivis. Šī ēdiena priekšrocība ir tāda, ka to var sagatavot iepriekš un uzglabāt ledusskapī.

Sastāvdaļas

  • 900g laša filejas
  • 350g bute vai cita zivs
  • 300g zaļie zirnīši
  • 250g maize
  • 100ml piens
  • 1 olu baltums
  • 1 burkāns
  • 2 pētersīļi
  • 1 muskatrieksts
  • olīveļļa pēc garšas
  • sāls pēc garšas
  • melnie pipari

Lasi arī: Kā pāris minūtēs pagatavot salātus no siera pīnes

Pagatavošana

Vispirms jāpagatavo dārzeņi, kas būs ruletes pildījumā. Notīriet burkānus, novāriet un sagrieziet mazos kubiņos. Atsevišķi vāra zirņus aptuveni 10 minūtes, sasmalcina pētersīļus.

горошек с морковью

Nākamais solis – maizi iemērc pienā. Ar blenderi sablenderē buti, pievieno sāli, piparus, izmērcēto maizi, muskatriekstu un olas baltumu. Visu rūpīgi izmaisa līdz vienmērīgai masai, tad pievieno dārzeņus un visu samaisa.

филе камбалы
овощи для рулета

Ņem vienu laša filejas gabalu un biezākajā daļā izdara iegriezumu līdz 3 cm platumam tā, lai izveidotos vienāda platuma gabali.

рыбное филе

Paņemiet otru fileju un tās biezākajā daļā izveido dziļu iegriezumu, lai apakšējā fileja paliktu patuveni 1,5 cm biezumā.

филе лосося

Tad veidojiet ruleti, kā norādīts attēlā.

рулет рыбный с начинкой

Ruleti satin folijā, nostiprina ar zobu bakstāmajiem un liek cepeškrāsnī uz 35 minūtēm 200 grādos.

рыбный рулет в фольге

Izņem ko krāsns un atdzesē līdz istabas temperatūrai.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More