Gruzīns mācīja kā pareizi marinēt šašliku: izglābs pat vissīkstāko gaļu!

edzive

Šašliks ir viens no iecienītākajiem siltās sezonas ēdieniem. Tāpēc padalīsimies ar jums vienkāršās marinādes receptēs, kas pagatavojamas divas reizes ātrāk kā parastās un tām nepieciešamas tikai 40 minūtes!

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļa 2 kg’
  • Sīpoli 750 g;
  • Humeli-sumeli 1 tējkarote;
  • Matli melnie pipari 1 tēkjarote;
  • Koriandrs 1 tējkarote;
  • Sāls pēc garšas;
  • Saulespuķu eļļa 200 ml.

Pagatavošana

  1. Ņemiet emaljētu trauku ielejiet tajā eļļu.
маринад для шашлыка

2. Pievienojiet piparus un sāli.

3. Nomizojiet sīpolus un sagrieziet četrās daļās. Pašu mazāko sīpolu sgarieziet un izspiediet no tā sulu. Tad sīpolus un sīpolu sulu pievienojiet marinādei.

маринад для шашлыка

4. Sgarieziet cūkgaļu lielos gabalos.

маринад для шашлыка

5. Lieciet gaļu marinādē un kārtīgi izmaisiet, sīpolus apgrieziet tā kā norādīts attēlā.

маринад для шашлыка

6. Atstājiet gaļu uz 40 minūtēm.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More