2.4K
Kur sacīts, ka plāceņiem obligāti jābūt saldiem? Lūk, vieglais variants, kas būs lieliska ēdienreize vakarā, uzkoda vai našķis. Ieteikums: kabaci sarīvējiet, iesāliet un atstājiet uz 5 minūtēm, lai notek liekā sula, kuru pēc tam nolejiet.
Sastāvdaļas
- biezpiens 300g
- kabači 300g
- 1 ola
- pustējkarote sāls
- 4 – 5 ēdamkarotes miltu
- dilles pēc garšas
- pētersīļi pēc garšas
- citi zaļumi pēc gaumes
- 2 – 3 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
Pagatavošana
Dziļā traukā saspaidiet biezpienu, pielieciet olu un šķipsnu sāls, pievienojiet kabaci un zaļumus. Tad pievieno miltus un visu kārtīgi izmaisa. Tad masu sarullē garā desā un sagriež gabalos. Sanāks aptuveni 14 – 15 gabaliņi. Lieciet uz pannas un no katras puses apcepiet kādas 2 – 3 minūtes.