Diētiskie biezpiena plāceņi ar kabačiem un zaļumiem

edzive

Kur sacīts, ka plāceņiem obligāti jābūt saldiem? Lūk, vieglais variants, kas būs lieliska ēdienreize vakarā, uzkoda vai našķis. Ieteikums: kabaci sarīvējiet, iesāliet un atstājiet uz 5 minūtēm, lai notek liekā sula, kuru pēc tam nolejiet.

Sastāvdaļas

  • biezpiens 300g
  • kabači 300g
  • 1 ola
  • pustējkarote sāls
  • 4 – 5 ēdamkarotes miltu
  • dilles pēc garšas
  • pētersīļi pēc garšas
  • citi zaļumi pēc gaumes
  • 2 – 3 ēdamkarotes saulespuķu eļļas

Pagatavošana

Dziļā traukā saspaidiet biezpienu, pielieciet olu un šķipsnu sāls, pievienojiet kabaci un zaļumus. Tad pievieno miltus un visu kārtīgi izmaisa. Tad masu sarullē garā desā un sagriež gabalos. Sanāks aptuveni 14 – 15 gabaliņi. Lieciet uz pannas un no katras puses apcepiet kādas 2 – 3 minūtes.

сырники с зеленью

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More