Tagad šo pīrāgu cepu katru svētdienu! Vajadzīgi produkti, kas ir katrā mājā!

edzive

Šis ir ēdiens, kuru Jums gribēsies vēl un vēl!

Sastāvdaļas

  • 1 glāze miltu;
  • 1 glāze kefīra;
  • 2 olas;
  • Pustējakrote sāls;
  • 1 tējkarote sodas.

Pildījums

  • 300 g maltā gaļa;
  • 2 – 3 sīpoli, kas sagriezti kuniņos;
  • Sāls un pipari pēc garšas.

Pagatavošana

Kefīram pievienojam sodu un atstājam uz 5 minūtēm. Tad pievienojam pārējās sastāvdaļas un kārtīgi samaisam. Pusi no mīklas lej formā, kas ieziesta ar sviestu un pārkaisīta ar miltiem. Tad malto gaļu sajauc ar sīpoliem, pievieno sāli un piparus un liek formā. Pa virsu uzlej mīklas otru daļu. Liek cepeškrāsnī uz 170 grādiem 40 minūtes.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More