Šodien atklāšu jums ideālās omletes recepti, kas vienmēr izdodas pirmajā reizē. Pat nepieredzējušas saimnieces, kurām ne vienmēr ir izdevies pagatavot izcilu omleti, var paļauties uz to, ka šī recepte izdosies. Omlete izdodas sulīga, ļoti garšīga un kārdinoša, turklāt tā nenoplok pat pēc atdzišanas, un gatavošanu nevar iedomāties vieglāku.
Pagatavošana
Ņemam piemērotu bļodu, iesitam olas, pievienojam šķipsniņu sāls un ielejam pienu

Visu viegli sakuļ. Nevajag olas pārāk saputot, tikai jāsajauc olbaltumvielas ar dzeltenumu un pienu.

Iegūto maisījumu ielej bļodā. Noteikti pievieno nelielu gabaliņu sviesta.

Tad bļodu ievieto katlā vai pannā ar ūdeni.

Uzliek vāku.

Kad ūdens sāk vārīties, tad jāgatavo vēl 15 minūtes. Tad bļodu izņem no ūdens peldes un ar silikona lāpstiņu lēni atdala no bļodas malām.

Omlete gatava!
Sastāvdaļas:
- 4 olas
- 1/3 tējkarotes sāls
- 200ml piens
- 30g sviests
- Kā pagatavot rabarberu kramblu: vienkārša recepte
- Zivs sanāk maiga kā sviests! Kā garšīgi iesālīt sarkano zivi mājās: dalos ar recepti – viegli sālīts lasis, forele
- Kāpēc armēņu šašliks gatavojas ātrāk par citiem. Gaļas marinādes recepte un citas pagatavošanas nianses
- Esmu izmēģinājusi daudzas receptes, bet atgriežos pie šīs. Vislabākie kabaču jeb cukini ikri bez sarežģītas darbošanās
- Zemeņu ievārījumu vāru tikai pēc šīs receptes – citus nemeklēju, jo saglabājas zemeņu garša un smarža. Un arī bez biezinātāja tas ir biezs