Parādu, kā gatavot sulīgu un maigu omleti, kas pēc atdzišanas nesaplok

edzive

Šodien atklāšu jums ideālās omletes recepti, kas vienmēr izdodas pirmajā reizē. Pat nepieredzējušas saimnieces, kurām ne vienmēr ir izdevies pagatavot izcilu omleti, var paļauties uz to, ka šī recepte izdosies. Omlete izdodas sulīga, ļoti garšīga un kārdinoša, turklāt tā nenoplok pat pēc atdzišanas, un gatavošanu nevar iedomāties vieglāku.

Pagatavošana

Ņemam piemērotu bļodu, iesitam olas, pievienojam šķipsniņu sāls un ielejam pienu

Visu viegli sakuļ. Nevajag olas pārāk saputot, tikai jāsajauc olbaltumvielas ar dzeltenumu un pienu.

Iegūto maisījumu ielej bļodā. Noteikti pievieno nelielu gabaliņu sviesta.

Tad bļodu ievieto katlā vai pannā ar ūdeni.

Uzliek vāku.

Kad ūdens sāk vārīties, tad jāgatavo vēl 15 minūtes. Tad bļodu izņem no ūdens peldes un ar silikona lāpstiņu lēni atdala no bļodas malām.

Omlete gatava!

Sastāvdaļas:

  • 4 olas
  • 1/3 tējkarotes sāls
  • 200ml piens
  • 30g sviests

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More