Visi, kas nogaršo, netic, ka pagatavot ir tik vienkārši. Parasti šampinjoni, bet garša – kā no laba restorāna! Un nosaukums nav nejaušs – katru reizi dzirdu: “Gribu vēl tavas sēnītes!” Pamēģiniet – arī jūs tā teiksiet. 😉 Vienīgais mīnuss – vienmēr par maz!
Pagatavošana:
Sēnes sagriežu gareniski (kā attēlā), lieku bļodā, pieberu sāli, samaisu un atstāju uz dažām minūtēm.
Uz pannas uzkarsēju eļļu.
Sēnes apviļāju miltos. Var miltus iebērt maisiņā, ielikt sēnes un sakratīt – tā būs ātrāk. Bet var arī katru gabaliņu apviļāt miltos atsevišķi.
Cepu, līdz izveidojas zeltaini brūna garoziņa. Un viss!
Pasniedzu ar skābā krējuma mērci. Krējumu sajaucu ar ķiploku, garšvielām un nedaudz sāls. Var pievienot svaigu dilli – un mērce gatava! 😋