Šodien atklāšu jums ideālās omletes recepti, kas vienmēr izdodas pirmajā reizē. Pat nepieredzējušas saimnieces, kurām ne vienmēr ir izdevies pagatavot izcilu omleti, var paļauties uz to, ka šī recepte izdosies. Omlete izdodas sulīga, ļoti garšīga un kārdinoša, turklāt tā nenoplok pat pēc atdzišanas, un gatavošanu nevar iedomāties vieglāku.
Pagatavošana
Ņemam piemērotu bļodu, iesitam olas, pievienojam šķipsniņu sāls un ielejam pienu

Visu viegli sakuļ. Nevajag olas pārāk saputot, tikai jāsajauc olbaltumvielas ar dzeltenumu un pienu.

Iegūto maisījumu ielej bļodā. Noteikti pievieno nelielu gabaliņu sviesta.

Tad bļodu ievieto katlā vai pannā ar ūdeni.

Uzliek vāku.

Kad ūdens sāk vārīties, tad jāgatavo vēl 15 minūtes. Tad bļodu izņem no ūdens peldes un ar silikona lāpstiņu lēni atdala no bļodas malām.

Omlete gatava!
Sastāvdaļas:
- 4 olas
- 1/3 tējkarotes sāls
- 200ml piens
- 30g sviests
- Uzzināju veidu, kā pagatavot “restorāna” gaļu: mājās to gatavoju viegli un vienkārši, sanāk ļoti garšīgi, un gaļa ir ārkārtīgi maiga
- Kotletes vairs necepu: gatavoju garšīgu ēdienu no 500 g maltās gaļas, kuru dievina visa mana ģimene!
- Sautēti kāposti būs daudz garšīgāki – veca ēdnīcas pavārīte dalījās trīs knifiņos, kas padara tos tik garšīgus
- Kā pagatavot gardus profitroļus, kas vienmēr izdodas – mani noteikumi!
- Gaļas ruletītes skābā krējuma-ķiploku mērcē