Parasti mēs vēlamies, lai brokastis ir ātras, vienkāršas un garšīgas, un tieši tas piesaistīja mani šajā receptē! Esmu mēģinājusi dažādas variācijas, bet vislabāk man garšo ar nektarīniem, aprikozēm vai persikiem!
Pagatavošanas soļi:
Vispirms jau jāsāk ar maizes sagriešanu. Man šajā reizē ir vesels klaipiņš, kā vecajos labajos laikos, tomēr te, protams, derēs jūsu iecienītākā gaišā maizīte.
Tad no nektarīniem izņemu kauliņus. Šīm maizītēm var ņemt jebkādus augļus, bet man vislabāk garšo, ja tie ir saldi skābi!
Katru nektarīna pusi vēlreiz pārgriezu uz pusēm. Ar šo nektarīnu pietiek divām sviestmaizēm.
Vienu maizes šķēli pārkaisu ar cukuru. Uzlieku virsū augļus un pārklāju ar otru maizes šķēli.
Maizītes lieku sakarsētā vafeļu pannā. Ja jums nav vafeļu pannas, tad var izmantot gan tosteri, gan karstā gaisa cepamkatlu.
Cepu aptuveni divas līdz trīs minūtes.
Maizītes ir tik gardas un smaržo visa māja! Pie tējas vai kafijas lielisks gardums!
Sastāvdaļas:
- četras maizes šķēles;
- viens nektarīns;
- tējkarote cukura.
- Šašliks burkā: gatavoju svētkos (garšīgi un cepeškrāsns tīra)
- No šiem ābolu cepumiem nevar atrauties! Manu mīļākie cepumi, kurus pagatavoju 20 minūtēs
- Kartupeļus salātiem vairs nevāru: redzēju, kā tos gatavo restorānos un tagad daru tāpat
- Garšīga mājās gatavota aukstā gaļa bez noslēpumiem! Kā pareizi pagatavot dzidru galertu
- Pēdējā laikā bieži pērku parastu lavašu: parādu, ko no tā gatavoju (vienkārši, bet neparasti)