3.7K
Garšīgāku gaļu pagatavot tiešām būs grūti: pagatavosim to kopā ar lielu sīpolu daudzumu. Sanāks brīnišķīga gaļa, ko varēs ēst kopā ar jebkuru pamatēdienu.
Sastāvdaļas
- Gaļa – 1kg
- Sīpoli – 1kg
- Sāls, pipari un citas garšvielas pēc vēlēšanās
- Eļļa
Pagatavošana
Gaļu sagriež vienādos gabaliņos, sīpolus sakapā. Ņem katlu ar biezu apakšu, ielej eļļu un ber sīpolus. Cep līdz sīpoli mīksti. Pievieno sāli, piparus, piedevu cūkgaļai un papriku. Pie sīpoliem liek gaļu. Kārtīgi samaisa. Uz lēnas uguns sautē gaļu sīpolos pusotru stundu. Traukam obligāti jāliek vāks. Gaļa sanāk mīksta un garšīga.