Mājās gatavotas tortiljas

edzive

Garda maltīte uz ātru roku!

Sastāvdaļas

  • 500g vistas filejas
  • Tortiljas pamatnes
  • Sāls, pipari, vistas gaļas garšviela
  • Gvakamoles jeb avokado mērce
  • Pildījums pēc izvēles : tomāti, gurķi, paprika, salāti

Pagatavošana

Sasmalcina salātus, tomātus gurķus un papriku. Sagriež ( nelielos gabaliņos ) un apcep vistas fileju, klāt pievienojot sāli, piparus un vistas gaļas garšvielu. Uzkarsē tortiljas pamatni uz pannas, mikroviļņu krāsnī vai cepeškrāsnī ( laiks norādīts uz iepakojuma ). Uz sakarsētās tortiljas pamatnes plānā kārtā uzziež gvakamoles jeb avokādo mērci, malas atstājot brīvas, saber sasmalcinātos salātus, tomātus, gurķus un papriku ( jārīkojas ātri, lai pamatne neatdzistu ). Kad pievienotas sastāvdaļas, pārloka pildījumam pāri apakšējo malu, pēc tam pārloka sānu malas. Noslēgumā tortiljas ieteicams ietīt folijā un vēlreiz visas kopā uzkarsēt cepeškrāsnī.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More