Garda maltīte uz ātru roku!
Sastāvdaļas
- 500g vistas filejas
- Tortiljas pamatnes
- Sāls, pipari, vistas gaļas garšviela
- Gvakamoles jeb avokado mērce
- Pildījums pēc izvēles : tomāti, gurķi, paprika, salāti
Pagatavošana
Sasmalcina salātus, tomātus gurķus un papriku. Sagriež ( nelielos gabaliņos ) un apcep vistas fileju, klāt pievienojot sāli, piparus un vistas gaļas garšvielu. Uzkarsē tortiljas pamatni uz pannas, mikroviļņu krāsnī vai cepeškrāsnī ( laiks norādīts uz iepakojuma ). Uz sakarsētās tortiljas pamatnes plānā kārtā uzziež gvakamoles jeb avokādo mērci, malas atstājot brīvas, saber sasmalcinātos salātus, tomātus, gurķus un papriku ( jārīkojas ātri, lai pamatne neatdzistu ). Kad pievienotas sastāvdaļas, pārloka pildījumam pāri apakšējo malu, pēc tam pārloka sānu malas. Noslēgumā tortiljas ieteicams ietīt folijā un vēlreiz visas kopā uzkarsēt cepeškrāsnī.