Maiga kabaču biezzupa

edzive

Vasaras ēdienkarte nav iedomājama bez tik noderīga un pieejama dārzeņa kā kabacis.  Šodien pastāstīsim kā pagatavot diētisku zupu no kabačiem.

Sastāvdaļas

  • 1 kabacis
  • 1 kartupelis
  • 1 sīpols
  • 2 glāzes ūdens
  • ½ glāze piens
  • 100 g rīvēts siers
  • Sāls un pipari, karijs (pēc garšas)
  • Zaļumi
  • Sausiņi

Pagatavošana

Kabaci un kartupeli, sīpolu sagriež gabaliņos. Uzvāri katlā ūdeni un pievieno kartupeli un sīpolu. Pēc 5 minūtēm pievieno kabaci, sāli, piparus, kariju. Kad dārzeņi ir novārījušies, noņem katlu no uguns un nedaudz atdzesē. Daļu no ūdens nolej. Dārzeņus sablenderē līdz vienmērīgai konsistencei. Dārzeņiem pievieno pienu un sieru un vēl nedaudz pavāra. Pie pasniegšanas apkaisi ar zaļumiem un sausiņiem.



You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More