Recepte, kas apgriezīs kājām gaisā uzskatus par kotletēm

edzive

Šīs kotletes, kas jācep cepeškrāsnī, ir ļoti, ļoti gardas! Turklāt šī ēdiena priekšrocība ir tāda, ka nav nepieciešams ķēpāties ar eļļu, kas arī ir pluss ēdiena uzturvērtībai.

Tātad vēršam Jūsu uzmanību uz kotletēm, kas gatavotas pa franču gaumei ar olu iekšpusē! Šis ēdiens ir ne tikai gards un diētisks, bet arī labi izskatās!

Sastāvdaļas

  • 250 g maltās gaļas;
  • 1 sīpols;
  • 1 šķēle baltmaizes;
  • 4 olas;
  • 1 ēdamkarote augu eļļas;
  • Melnie pipari un sāls pēc garšas;
  • Svaigi pētersīļi.

Pagatavošana

Smalki sgarieziet sīpoli un apcepiet augu eļļā.

Lieciet bļodā malto gaļu, 1 olu, apceptos sīpolus, ūdenī izmērcētu baltmaizi, sāli, piparuus un masu labi samaisiet.

Tad malto gaļu formējiet kā kotletes un leiciet uz cepamā papīra.

Maltās gaļas bumbiņās formējiet tādas kā iedobītes un tajās ielejiet olu. Uz olas uzkaisiet sasmalcinātus pētersīļus, sāli un piparus.

Lieciet ēdienu cepeškrāsnī uz 200 grādiem 25 minūtes. Ja jums neoatīk mīksts olas dzeltenums, tad atstājiet cepties nedaudz ilgāk.

Labu apetīti!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More