Mazsālīti tomāti armēņu gaumē: 3 dienas un viss gatavs!

edzive

Tomāti un gurķi ir vieni no populārākajiem dārzeņiem, kurus cenšamies pagatavot dažnedažādos veidos! Un izrādās ne tikai gurķi var būt mazsālīti, bet arī tomāti. Ieteikums: vislabāk izmantot vidēja izmēra tomātus un zaļumus likt pēc gaumes.

Sastāvdaļas

  • 1l ūdens
  • pētersīļi pēc garšas
  • kinza pēc garšas
  • 3 ķiploku daivas
  • malti sarkanie pipari
  • 55g sāls
  • dilles pēc garšas
  • 6 – 8 tomāti
  • malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

Tomātus nomazgā un iegriež ar nazi krusteniskā veidā.

помидоры по-армянски

Nomazgā un nosusina zaļumus, sakapā un samaisa kopā ar smalcinātu ķiploku. Zaļumu pildījumu pilda tomātos.

помидоры малосольные

Vāra sālījumu: piepilda katlu ar ūdeni, pievieno sāli, piparus, pavāra pāris minūtes un ļauj atdzist. Tomātus tikmēr liek dziļā traukā, aplej ar marinādi, uzliek tomātiem pa virsu nelielu presi un atstāj siltā vietā uz 3 dienām.

рецепт помидор по-армянски

Šī uzkoda būs ideāla ar gaļu un kartupeļiem.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More