Gardākie kāpostu salāti!

edzive

Ikviena kārtīga saimniece ieziemo savas dārza veltes. Lūk, piedāvajam kāpostu recepti!

Sastāvdaļas

  • 3 kg kāpostu;
  • 3 burkāni;
  • 1 sarkanā parika;
  • 3 – 4 ķiploka daiviņas;
  • Ķimenes.

Pagatvošana

Sagriež smalki kāpostus un papriku, sarīvē burkānus, piespiež ķiplokus, pieliek ķimenes un 1 glāzi eļlas. Visu kārtīgi samaisa un saliek tīrās burkās.

Marināde

  • 1 l ūdens;
  • 2 ēdamkarotes sāls;
  • 1 glāze cukura;
  • pusglāze etiķa (9%).

Marinādi uzkarsē līdz cukurs un sāls izkusis. Tad karstu marinādi lej uz kāpostiem, burciņas aizskrūvē, ļauj atdzist un uzglabā aukstā vietā.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More