Maiga citronu siera kūka! Īstens gardums

edzive

Sastāvdaļas

Pagatavošana

Solis Nr. 1. Cepumus sasmalcina ar blenderi un sajauc ar sviestu, 1 ēdamkaroti cukura un citronu liķieri. Cepumu slāni liek apaļā cepamajā formā.

Solis Nr. 2. Svaigo sieru sajauc ar “Mascarpone”, cukuru, medu, citrona sulu un mizu. Tad visu blenderē un pa vienai pievieno olas.

Solis Nr. 3. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 150 °C. Lej siera masu virs cepumiem un liek kūku cepešrkāsnī. Cep 1 stundu, tad cepeškrāsni izlēdz un atstāj siera kūku tur vēl divas stundas.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More