1.2K
Sastāvdaļas
- 500g svaigais siers;
- 200g jebkādu cepumu;
- 1,5 ēd.k. citronu liķiera;
- 1 ēd.k. cukura;
- 150g cukura;
- 250g siers “Mascarpone”;
- 3 olas;
- 1 citrona sula un rīvēta miziņa;
- 2 ēd.k. medus;
- 50g saldkrējuma sviesta.
Pagatavošana
Solis Nr. 1. Cepumus sasmalcina ar blenderi un sajauc ar sviestu, 1 ēdamkaroti cukura un citronu liķieri. Cepumu slāni liek apaļā cepamajā formā.
Solis Nr. 2. Svaigo sieru sajauc ar “Mascarpone”, cukuru, medu, citrona sulu un mizu. Tad visu blenderē un pa vienai pievieno olas.
Solis Nr. 3. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 150 °C. Lej siera masu virs cepumiem un liek kūku cepešrkāsnī. Cep 1 stundu, tad cepeškrāsni izlēdz un atstāj siera kūku tur vēl divas stundas.