Pagājušajā gadā nožēloju, ka uztaisīju tik maz! Tomāti poļu gaumē, ļoti garšīgi!

edzive

Sterilizētās 600 gr burkās (3 gabali ) slāņos liekam:

  1. Sīpolus pusgredzenos
  2. Smalki sagrieztus pētersīļus, dilles un ķiplokus
  3. Tomāti daiviņās – liekam līdz burkas augšpusei, bet obligāti augšpusē vēl nepieciešams pārklāt ar sīpoliem.
  4. Pārlejam ar vārošu marinādi (uz 1 l vāroša ūdens, 3 ēd.k. cukura un 1 ēd.k. sāls)
  5. Pievienojam 1 ēd.k. augu eļļu un 1 ēd.k. 9% etiķa. Burkas aizvāko, apgriež riņķī un tur sasegtas līdz rītam.

Labu apetīti!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More