Ērkšķogu ievārījums, kas nav jāvāra

edzive

Lieliska ideja ērkšķogu ievārījumam!

Sastāvdaļas

  • Ērkšķogas 3kg
  • Apelsīni 2gb
  • Citroni 2 gb
  • 5kg pūdercukura

Pagatavošana

Ērkšķogas nomazgā, nogriež ogām astītes. Apelsīnus un citronus kārtīgi nomizo un attīra no sēklām, kā arī ieteicams, ka gan apelsīniem, gan citroniem novilktu plēvi. Tad visu izmaļ caur gaļas mašīnu, pievieno cukuru un uz diennakti atstāj virtuvē, lai viss nostāvas. Ieteicams periodiski apmaisīt, lai cukurs izkustu. Tad pilda sterilizētās burciņās un var ievārījumu var glabāt arī istabas temperatūrā.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More