Šodien mēs pastāstīsim, kā pagatavot visgardāko torti no Savoiardi (dāmu pirkstiņi) un Mascarpone siera 15 minūtēs. Teiksi, ka tā ir fantastika? Sagatavo sastāvdaļas un uzņem laiku!
Sastāvdaļas
- 200 g savoiardi cepumu (24 gab.)
- 250 g 33% saldā krējuma
- 250g mascarpone siera
- 100 g pūdercukura
- 2 ēd.kar. kakao
- 250 g aukstas kafijas
Pagatavošana
1.Uzvāri un atdzesē krūzi maltās kafijas. Maziem bērniem to var aizstāt ar kakao.
2.Traukā samaisi mascarpone, saldo krējumu un pūdercukuru.
3.Saputo krēmu stingrās putās.
4.Sagatavo piemērotu tortes formu. Ielej atdzisušo kafiju bļodiņā, kurā varēs iemērkt cepumus.
5.Iemērc cepumus (8 gab.) kafijā un liec formā vienā kārtā.
6.Pārliec krēmu konditorejas maisiņā. Ar tā palīdzību pārklāj cepumus ar krēma kartu.
7.Virs krēma atkal liec cepumu kārtu. Vajadzētu sanākt trim cepumu un trim krēma kārtām.
8.Izmantojot sietiņu, apber tortes virspusi ar kakao.
9.Ievieto torti ledusskapī uz 2-3 stundām, lai tā labi ievilktos.
10.Paniedz svētku galdā.
11.Labu apetīti!
Ja kāds deserts arī spēj sniegt debešķīgu baudu, tad tā noteikti ir mūsu maigā un mutē kūstošā torte no Savoiardi cepumiem!