Maizes ceptuves īpašniece atklāja, kāpēc viņa ābolu mīklai pievieno majonēzi

edzive

Kādai jābūt ābolu pīrāga mīklai? Nepieredzējušām saimniecēm bieži vien ābolu pīrāgs ir sauss. No vienas puses šo problēmu var atrisināt mīklai pievienojot vairāk ābolu.

тесто для яблочного пирога на молоке

No otras puses, ne visiem šis risinājums patiks un tāpēc mēs piedāvājam citu izeju. Lai ābolu pīrāgs būtu pufīgs, gaisīgs un nedaudz mitrs, mīklai pievienojiet majonēzi.

Mīklas recepte ābolu pīrāgam

  • 3 āboli
  • 3 olas
  • 1 glāze miltu
  • 1 glāze cukura
  • 3 ēdamkarotes majonēzes
  • šķipsna sodas
  • 0,5 tējkarote sāls
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • naža gals vaniļas
  • pūdercukurs dekorēšanai

Pagatavošana

Vispirms sagatavo ābolus – sagriež tos mazos gabaliņos, pievieno mazliet citronu sulas un uz laiku atstāj.

песочное тесто для яблочного пирога

Bļodā sakuļ olas un cukuru.

быстрое тесто для яблочного пирога

Tad pievieno majonēzi, olas, sodu, sāli un vaniļu. Visu samaisa līdz viedabīgai masai. Pievieno mīkstu sviestu un iesijā miltus. Mīklu samīca.

тесто для яблочного пирога на маргарине

Formu ieziež ar sviestu un apkaisa ar nelielu daudzumu miltu.

тесто для яблочного пирога на кефире

Ābolus liek cepamajā formā un pārlej ar mīklu.

тесто для яблочного пирога в хлебопечке

Liek formu cepeškrāsnī 180 grādos 40 minūtes.

тесто для яблочного пирога на сметане

Pirmajā pusstundā ieteicams neatvērt cepeškrāsns durvis, lai kūka nesakristos.

тесто на кефире для яблочного пирога

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More