Ābolu pīrāgs, kas burtiski kūst mutē!

edzive

Šī brīnišķīgā ābolu pīrāga pagatavošanas metode neliks Jums vilties!

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes miltu;
  • 1 kg ābolu;
  • 150 g sviesta;
  • Glāze krējuma;
  • Pustējkarote sodas;
  • 1 glāze cukura;
  • 1 ola
  • 1 tējkarote etiķa.

Pagatavošana

Izsijā miltus un sajauc ar izkausētu sviestu. Pielej pusglāzi ūdens un kārtīgi samaisa. Mīklai pievieno sodu, etiķi, lēni izmīca tā, lai mīkla nelīp pie rokām. Ābolus nomizo, attīra un sagriež šķēlītēs. Mīklu izklāj cepamajā formā, tad formā izklāj ābolus.

Lasi arī: Ķiploku grauzdiņi piecās minūtēs – mājiniekiem tik ļoti garšo, ka nespēj vien gatavot

Krēmam – krējumu, cukuru, olu un 2 ēdamkarotes miltu samiksē ar mikseti. Iznāk maigs krēms. Tad krēmu pārlej pār āboliem un visu liek cepties cepeškrāsnī uz 200 grādiem 45 – 50 minūtes.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More