Mandarīnu rulete bez miltiem un cepšanas, kas piešķirs svētku garšu jebkurai dienai

edzive

‘’Šokolādes pamats, biezpiena krēms un svaigi mandarīni… Kas par gardumu!’’ – es iesaucos, ieraugot šo recepti. Vieglā un gaisīgā mandarīnu rulete bez cepšanas dāvās jums svētku sajūtu jebkurā dienā! Šī garduma pagatavošanai tev nevajadzēs ne miltus, ne olas. Pat cukurs un sviests tiks atstāti malā. Būs vajadzīgi cepumi un vēl pāris vienkāršas sastāvdaļas.

Sastāvdaļas:

  • 100 g cepumu (piem., “Selga”)
  • 1 ēd.kar. kakao
  • 0,5 tējk. sāls
  • 120 g banānu
  • 200 g saldkrējuma siera
  • 1 ēd.kar. medus
  • 5-6 mandarīni

Pagatavošana:

  1. Pamatnes pagatavošanai cepumi būs smalki jāsasmalcina. To var izdarīt ar blendera vai mīklas ruļļa palīdzību. Personīgi es cepumus nesamaļu gluži miltos, bet atstāju tos smalkās drumstalās. Tādā veidā pamatne izskatās daudz skaistāk.
  2. Cepumu drumstalām pievieno kakao un samaisi līdz viendabīgai masai. Blenderī sasmalcini 1,5 banānus līdz biezeņa konsistencei. Pievieno cepumu masai un samaisi. sanāks bieza un nedaudz mikla šokolādes masa.
  3. Lai pagatavotu krēmu, paņem saldkrējuma sieru vai mīkstu biezpienu (5%). Pievieno tam medu un ar blenderi sakul līdz viendabīgai masai.
  4. Uz pergamenta izklāj cepumu masu, pārklāj to ar otru papīra kārtu un izveltnē masu līdz 1 cm biezumam. Pielīdzini malas, lai sanāktu taisnstūris.
  5. Noklāj cepumu pamatni ar krēmu, atstājot nedaudz brīvas sānu malas, saliec rindiņā nomizotus mandarīnus. Ar pergamenta papīra masas palīdzību uzmanīgi satin ruleti. Ietin to pārtikas plēvē un ieliec ledusskapī uz 2-3 stundām, lai krēms nedaudz sastingst.
  6. Gatavo ruleti var pārliet ar kausētu šokolādi, apkaisīt ar pūdercukuru un izdekorēt ar ogām vai kokosriekstu skaidiņām, taču tas nav obligāti. sagriez ruleti porcijās un cel galdā. labu apetīti!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More