Tas izdosies gaisīgs, maigs un tik garšīgs! Biskvīts ir desmitiem kūku un toršu recepšu pamatā. Lūk, maza viltība, lai biskvīts būtu oriģināls, aromātisks un krāšņs. Un šis noslēpums ir… Glāze limondādes! Burbuļu dēļ mīkla būs augstāka un gaisīgāka.
Sastāvdaļas
- 4 olas
- pusglāze cukura
- 10g vaniļas cukura
- 1 glāze limonādes
- 1 glāze sviesta
- 3 glāzes miltu
- 10g cepamā pulvera
Lasi arī: Iespēja, kā mājas apstākļos pagatvot batoniņu “Bounty”
Pagatavošana
Izsijā miltus un pievieno cepamo pulveri. Atsevišķi samiksē olas ar vaniļas cukuru. Turpinot miksēt ar mikseri pievieno sviestu un pēc tam limonādi. Pa daļām pievieno miltus.
Mīklu ielej cepamajā formā, kas pirms tam ieeļota. Tad liek uz 40 minūtēm 180 grādos cepeškrāsnī. Gatavību pārbauda ar koka iesmiņu. Kad biskvīts ir izcepies, izslēdziet cepeškrāsni un atstājiet to vēl 20 minūtes cepeškrāsnī.
Ar limonādēm iesakām eksperimentēt, bet vislabāk izvēlēties kaut ko klasisku un ar karameļu garšu!