Piedāvājam jums pagatavot ārkārtīgi gardu torti vien 25 minūtēs. Šī torte tiešām ir fantastiska, turklāt arī ļoti ekonomiska.
Sastāvdaļas
Pamatnei
- Apmēram 300 g kakao cepumu
Krēmam
- 250 g biezpiena
- 250 g skābā krējuma
- 100 g cukura
- 1 ēdamkarote granulētā želatīna
- 75 ml ūdens
Pagatavošana
Sākumā gatavo krēmu. Bļodā ieliek 1 ēdamkaroti želatīna un aplejiet ar ūdeni. Pēc mirkļa želatīnu vajag uzsildīt uzsildīt. Pēc tam liek malā un atdzesē. Blenderī sajauc kopā biezpienu ar krējumu un cukuru un blenderē līdz vienmērīgai masai. Biezpienam klāt lejiet želatīnu un kārtīgi samaisiet.
Lieciet formā cepumus un aplejiet ar krēmu. Tad atkal lieciet cepumu kārtu, pēcāk krēmu. Ieteicams izveidot trīs kārtas. Pārklāj torti ar pārtikas plēvi un uz nakti liek ledusskapī. Tā sanāks ļoti maiga un sulīga. Pa virsu sarīvējiet šokolādi.