Marinēti gurķi ar aspirīnu

edzive

Vispopulārākā gurķu marinēšanas metode vienmēr ir bijusi ar etiķi, tomēr ir cilvēki, kuri ne visai labi panes etiķa intensīvo garšu. Šeit laba alternatīva ir aspirīns. Marināde iegūst to pašu skābi, bet bez izteiktas garšas un smaržas.

Sastāvdaļas:

  • 2kg gurķi
  • 1 burkāns
  • saišķis upeņu lapas
  • diļļu “galvas”
  • 4 ķiploku daivas
  • melnie pipari
  • 2 ēdamkarotes sāls
  • aspirīns

Pagatavošana:

  • Gurķus nomazgājiet un atstājiet uz 2 – 3 stundām aukstā ūdenī.
рецепт маринованных огурцов
  • Burkas sterilizē un katrā liek upeņu lapas, nedaudz iegriež burkānu, ķiploku un ieber garšvielas.
рецепт огурцов с аспирином
  • Sapildiet burkas ar gurķiem, tad aplejiet ar verdošu ūdeni un atstājiet uz 15 – 20 minūtēm.
  • Tad ūdeni no gruķiem ielej katliņā, pievieno sāli un pavāra 5 minūtes. Katrā burkā liek 2 aspirīna tabletes un aplej gurķus ar marinādi. Aizvāko un apgriež burkas otrādi līdz tās ir pilnībā atdzisušas.
как замариновать огурцы

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More