Šādā veidā jūs varat pagatavot jebkuru gaļu! Nepaliek pāri ne mazākais gabaliņš! Neticami garšīgi un ārkārtīgi vienkārši. Tieši tas, kas nepieciešams svētku galdam. Kad izmēģinājām pirmo reizi, nosaukums dzima pats no sevis! Izmēģiniet to, un jūs arī teiksiet: “Tas ir lieliski!”
PAGATAVOŠANA:
Gaļu sagriežu apmēram centimetru biezos gabaliņos. Jūs varat izmantot jebkuru gaļu!

Gaļu pārliek piemērotā traukā, pievieno tomātu pastu un melnos piparus. Kārtīgi samaisa. Nav sāls! Tomātu pastas vietā varat izmantot tomātu mērci. Lieku ledusskapī uz vismaz 6 stundām…

Tad izņemu gaļu no ledusskapja, iesāli un lieku uz cepešpannas. Es izmantoju silikona paklājiņu, bet var izmantot arī parasto cepamo papīru.

Atsevišķā bļodiņā sajaucu majonēzi, krējumu un Dižonas sinepes, pievienoju rīvētu ķiploku.

Mērci liek uz katra gaļas gabaliņa.

Tad gaļai uzkaisa rīvētu cieto sieru.

Lieku cepeškrāsnī un cepu 30 minūtes 180 grādos. Rezultāts ir ļoti apetelīga, sulīga un neticami garšīga gaļa. Ar šo gatavošanas metodi pat vistas fileja paliek sulīga!

SASTĀVDAĻAS:
- Cūkgaļa (var izmantot jebkuru gaļu) – 1 kg
- Tomātu pasta – 3 ēd.k.
- Skābais krējums – 2 ēd.k.
- Majonēze – 2 ēd.k.
- Franču sinepes – 1 ēd.k.
- Ķiploki – 2 daiviņas.
- Cietais siers – 150 g
- Malti melnie pipari
- Sāls

- “Vīrs ar šo mērci var apēst jebko un noteikti izlaiza šķīvi!” Vai gatavojat ko līdzīgu?
- LIELISKA piedeva dažādiem ēdieniem! DIĻĻU SVIESTS 🌿
- Baklažāni ar dārzeņiem krējuma mērcē
- Rauga mīkla “Slinkajiem”: pavadu tikai piecas minūtes, bet galarezultāts sanāk tāds, it kā būtu pavadījusi pusi dienas!
- Gaļa “Čipollīno”: vīramāsa ilgi neatklāja noslēpumu un gatavoja tikai pa svētkiem