Šādā veidā jūs varat pagatavot jebkuru gaļu! Nepaliek pāri ne mazākais gabaliņš! Neticami garšīgi un ārkārtīgi vienkārši. Tieši tas, kas nepieciešams svētku galdam. Kad izmēģinājām pirmo reizi, nosaukums dzima pats no sevis! Izmēģiniet to, un jūs arī teiksiet: “Tas ir lieliski!”
PAGATAVOŠANA:
Gaļu sagriežu apmēram centimetru biezos gabaliņos. Jūs varat izmantot jebkuru gaļu!

Gaļu pārliek piemērotā traukā, pievieno tomātu pastu un melnos piparus. Kārtīgi samaisa. Nav sāls! Tomātu pastas vietā varat izmantot tomātu mērci. Lieku ledusskapī uz vismaz 6 stundām…

Tad izņemu gaļu no ledusskapja, iesāli un lieku uz cepešpannas. Es izmantoju silikona paklājiņu, bet var izmantot arī parasto cepamo papīru.

Atsevišķā bļodiņā sajaucu majonēzi, krējumu un Dižonas sinepes, pievienoju rīvētu ķiploku.

Mērci liek uz katra gaļas gabaliņa.

Tad gaļai uzkaisa rīvētu cieto sieru.

Lieku cepeškrāsnī un cepu 30 minūtes 180 grādos. Rezultāts ir ļoti apetelīga, sulīga un neticami garšīga gaļa. Ar šo gatavošanas metodi pat vistas fileja paliek sulīga!

SASTĀVDAĻAS:
- Cūkgaļa (var izmantot jebkuru gaļu) – 1 kg
- Tomātu pasta – 3 ēd.k.
- Skābais krējums – 2 ēd.k.
- Majonēze – 2 ēd.k.
- Franču sinepes – 1 ēd.k.
- Ķiploki – 2 daiviņas.
- Cietais siers – 150 g
- Malti melnie pipari
- Sāls

- Kāpēc armēņu šašliks gatavojas ātrāk par citiem. Gaļas marinādes recepte un citas pagatavošanas nianses
- Esmu izmēģinājusi daudzas receptes, bet atgriežos pie šīs. Vislabākie kabaču jeb cukini ikri bez sarežģītas darbošanās
- Zemeņu ievārījumu vāru tikai pēc šīs receptes – citus nemeklēju, jo saglabājas zemeņu garša un smarža. Un arī bez biezinātāja tas ir biezs
- Uzzināju veidu, kā pagatavot “restorāna” gaļu: mājās to gatavoju viegli un vienkārši, sanāk ļoti garšīgi, un gaļa ir ārkārtīgi maiga
- Kotletes vairs necepu: gatavoju garšīgu ēdienu no 500 g maltās gaļas, kuru dievina visa mana ģimene!